İstanbul Gelişim Üniversitesi

Gelişim Haber

Ekol Gıda şeflerinden Türk ve Çin lezzetleri

İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, uygulamalı mutfak etkinliğinde Ekol Gıda Eğitici Şefleri Barış Sönmezışık, Ahmet Tuna Akmantar, Ahmet Bilal Güler ile Ekol Gıda Yetkilisi Bahar Gülbeyaz’ı ağırladı.

Gastronomi Bölümü öğretim görevlileri İbrahim Levent Demirçakmak ve Murat Mutlu Tokay tarafından organize edilen etkinliğinde Ekol Gıda şefleri, öğrencilere özellikle dünya mutfaklarından kendi ürünleri ile ilgili mutfak eğitimi verdi. Türk mutfağından yöresel üç lezzet ile Çin mutfağından en sevilen ve ünlü ürünlerini öğrenciler ile birlikte yapan konuklara İstanbul Gelişim Üniversitesi adına teşekkür plaketi verildi.

Ekol Gıda şeflerinden Türk ve Çin lezzetleri Eklenme Tarihi: :   25 Mart 2019 Pazartesi

Arş. Gör. Eda Türkay, projesiyle Londra ...

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF), Radyo ...

Eklenme Tarihi: :   9 Mayıs 2024 Perşembe

DHF tarafından “Çiğneme Sempozyumu” düze...

İstanbul Gelişim Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi tarafından “Çiğneme S...

Eklenme Tarihi: :   9 Mayıs 2024 Perşembe


ABET AQAS AHPGS