İstanbul Gelişim Üniversitesi

Gelişim Haber

Ekol Gıda şeflerinden Türk ve Çin lezzetleri

İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, uygulamalı mutfak etkinliğinde Ekol Gıda Eğitici Şefleri Barış Sönmezışık, Ahmet Tuna Akmantar, Ahmet Bilal Güler ile Ekol Gıda Yetkilisi Bahar Gülbeyaz’ı ağırladı.

Gastronomi Bölümü öğretim görevlileri İbrahim Levent Demirçakmak ve Murat Mutlu Tokay tarafından organize edilen etkinliğinde Ekol Gıda şefleri, öğrencilere özellikle dünya mutfaklarından kendi ürünleri ile ilgili mutfak eğitimi verdi. Türk mutfağından yöresel üç lezzet ile Çin mutfağından en sevilen ve ünlü ürünlerini öğrenciler ile birlikte yapan konuklara İstanbul Gelişim Üniversitesi adına teşekkür plaketi verildi.

Ekol Gıda şeflerinden Türk ve Çin lezzetleri Eklenme Tarihi: :   25 Mart 2019 Pazartesi

Akreditasyon yenileme çalışmaları kapsam...

Mühendislik fakültelerini değerlendiren, kâr amacı gütmeyen ve bağımsız bir...

Eklenme Tarihi: :   21 Kasım 2024 Perşembe

Sinemanın Gücüyle Sürdürülebilirlik: İGÜ...

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü ve Güz...

Eklenme Tarihi: :   20 Kasım 2024 Çarşamba


AQAS AHPGS ABET SGHM
IQD TSE SKS