İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi Bölümü ‘GastroBilgiç Söyleşi Günleri’ kapsamında Dr. Süleyman Yılmaz'ı konuk etti.
Hekimlik görevi dışında gıda ve tarımla ilgili konularda toplumu aydınlatıcı çalışmalar sürdüren
İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi mezunu Dr. Süleyman Yılmaz, öğrencilere sunum yaparak tarım, nüfus, iklim ve sorunları üzerine bir söyleşi gerçekleştirdi.
Süreçlerin gastronomi alanı açısından önemine vurgu yapıldığı ve gelecekle ilgi öngörüler hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunan söyleşi, Gastronomi Bölümü öğrencileri Ayşe Nur Tevrüz, Cemre Pelin Demir, Esra Nur Özdemir, Faruk Karapınar, Emrah Özaltın ve Erkan Geven tarafından organize edildi.
UBYO Gastronomi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi İsmail Hakkı Tekiner, Dr. Süleyman Yılmaz'a eğitime verdiği destekten dolayı teşekkür etti.
Dijital teknolojiler ve yapay zeka alanında küresel yarışta ön sıralarda ...
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), uluslararası akademik iş birliklerini ...