İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü “Gıda Sektörünün Dünü, Bugünü ve Yarını” konulu panelin gerçekleştirilmesi için gıda sektörünün kıdemli yöneticilerinden Mustafa Kemal Saraç’ı konuk etti.
Panele İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Murat Doğan, Gıda Teknolojisi Bölüm Başkanı Kübra Sağlam ve Gıda Teknolojisinden öğrenciler katıldı. Öğr. Gör. Kadriye Türkeşşiz’in moderatörlüğünde gerçekleşen panelde, Saraç gıda sektörünün dünü ve bugününden bahsettikten sonra; ileride sektörde çalışacak öğrencilerimize çok önemli tavsiyelerde bulundu.
Panel sonunda Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Murat Doğan tarafından Mustafa Kemal Saraç’a teşekkür plaket takdim edildi.
Dijital teknolojiler ve yapay zeka alanında küresel yarışta ön sıralarda ...
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), uluslararası akademik iş birliklerini ...